Stargate Meditatie (opstelling)

Gepubliceerd op 3 mei 2024 om 12:04

Het werken met ET-Healing Master Practintionar programma. Hierin vertel ik wat mij overkomt en waar ik nu sta. 

ET-Healing Master practitioner programma

Na terugkomst van mijn reis in februari ben ik verder gegaan met het ET-Healing programma. De afgelopen maanden heb ik de Axiatonal lijnen(The reconnection) mogen leren. Ik heb 3 personen deze inwijding mogen geven. Er zullen nog 2 volgen waarbij de roep gevoeld wordt. Dit is een inwijding van 2 behandelingen(per keer 75 minuten) in een week. Wat is dit bijzonder om dit te mogen leren en gaan doorgeven. Na jaren het boek van Eric Pearl gelezen te hebben. Alleen toen waren deze opleidingen  alleen in het buitenland en heel erg duur. Inmiddels 2 jaar geleden de inwijding zelf mogen ontvangen. Hierbij is een stroomversnelling in gang gezet.

Op dat moment kwam alles bij elkaar voor mij. Het begon eigenlijk bij de Stargate.

Bij Inessence was een markt en daar kon je kennismaken maken met een Stargate in een prachtige kapel. Die ervaring vergeet ik nooit meer. Het leek of ik weer thuis kwam. Ik herinner het mij weer, dat gevoel dit kan niet anders als thuis zijn, de bron. Na thuiskomst ben ik gaan zoeken meer info over Stargates. Zo kwam ik bij Wolfheze waar ze die hadden maar tot mijn verbazing ook de Reconnection gaven. Als dit niet toeval is. Zo doende had ik de laatste plek in dat Reconnection weekend. Natuurlijk de ontmoeting met de Stargate. Zodra ik erin ging zitten had ik connectie en zoals in opstellingen werd ik in beweging gezet. Het voelde voor mij als een teacher een bewustzijn. Iets wat in mij zelf zit maar ook waarmee ik verbonden ben. Het voelde als levels waar ik in kwam. En elke level had een andere energie. Ik kreeg er bewegingen bij. Ik rende naar beneden en vroeg is dit normaal. Voor ieder heeft het een andere uitwerking. Maar ik ging er helemaal op aan.

Ik dacht maar ik heb geen fysieke Stargate en nu. Hun vertelde mij dat ik met een foto dezelfde energie kon voelen. Dat klopt het lukte mij. In de huiskamer leerde ik geometrische symbolen die mij iets wilde zeggen. Ik ben ze gaan tekenen. Van tekenen naar automatisch schrift. Zo kwam mijn gids vanuit het buiten aardse Juliette. Ik mag ineens gaan verdiepen in andere planeten. Ik kreeg Egypte door, in Peru en Mexico. Bepaalde kerken en tempels. Ik wist niet waar ik moest beginnen. Ik heb het losgelaten. Op dat moment gebeurde er iets in mijn leven wat mij omlaag trok. Ik was rekening aan het houden met wat ervan mij werd verwacht. De connectie was weg. Zodra ik uit deze situatie kwam begon ik weer te healen en mezelf te voelen. Ik kwam weer in mijn kracht. Ik heb weer contact met Juliette. Ik ben terug gegaan waar het begonnen is. In Wolfheze gaven ze het ET-Healing programma. Alles vloeide en ik kreeg antwoorden op wat er met mij gebeurde.

Nu begrijp ik waarom ik zo verbonden met de sterren. Als ik in mijn puberteit er naar keek raakte ik emotioneel. Tijdens een Ayahuasca reis kwam het naar voren. In de Ardennen op een camping keek ik de lucht in en weer emotioneel hoe mooi het was om als die sterren te zien. Bij een sterrenwacht voelde ik mij op mijn plek. Ik krijg de antwoorden waarmee ik verbonden ben. Ik niet alleen. Vele oude wijsheden werken met de sterren, maan en zon energie.

Nu ga ik komende tijd Stargate meditaties geven. Dit is het volgende stukje in de opleiding. Bij de vorige afronding mocht ik iets laten zien hoe ik dit de wereld in ging zetten. Ik heb dit vanuit opstellingen gedaan.

Stargate Meditatie + opstelling

Zo ga ik nu dit bijzondere veld neerzetten. Zaterdagochtend 8 juni zal ik de eerste Stargate meditatie geven. Dit doe ik in een vorm van een opstelling. De fysieke Stargate kan ik opstellen. Op die manier neem ik jullie mee in deze prachtige ervaring van dimenties, je hogere zelf, en waarmee jij verbonden bent. Een Stargate meditatie is een helende ervaring. Het stukje herkenning wat je bent vergeten maar weet te herinneren het zit uiteindelijk allemaal in ons zelf. 

Wanneer jij je geroepen voelt om dit te ervaren, al ervaring hebt met opstellingen, je aangetrokken voelt met het buiten aardse, ervaring met meditaties, visualisaties wil ik je graag uitnodigen om hier bij te zijn.

Het is van 9.30 -12.30 uur in Klooster de Weijst in Handel. 

Deuren gaan open om 9.15 uur. Er is thee en verse appelsap op de locatie tegen kleine vergoeding. 

Om 9.45 beginnen we met de ochtend. Beginnen met een klank healing met verschillende instrumenten. Natuurlijk de eigen stem. 

Daarna gaan we met de opstelling en de Stargate meditatie beginnen. Tussendoor hebben we een pauze. 

Tweede gedeelte gaan we de ervaringen delen op papier door woorden of te tekenen. 

Er is plek voor 10 personen.

Kosten: €15

De tweede Stargate meditatie + opstelling

Woensdagavond 3 juli van 19.00 tot 21.15 uur. 

Speeltuin Het Zonnehoekje. 

Bij meer info of aanmelden kan via info@deconnectiemassage.net of app naar 0638547829 Liefs Yovanna-Betty


Reactie plaatsen

Reacties

Yvonne
2 maanden geleden

De eerste keer heb ik de uitnodiging aan me voorbij laten gaan, omdat mijn gevoel me aangaf dat het niet mijn ding zou zijn. Maar na positieve berichten van anderen hierover ben ik tóch nieuwsgierig geworden en de tweede keer "aangehaakt".
Het stijgen naar andere energieniveau 's voelde voor mij in eerste instantie wat onwerkelijk, en in het hoogste niveau voelde ik me niet écht op mijn gemak. Ik ervoer druk op mijn hoofd. Wel zag ik bij de wisseling van ieder niveau andere kleuren en voelde ik duidelijk energiën van geliefden die "over" zijn. In een van de hogere niveau's ervoer ik een gevoel van erkenning....mogen zijn en geaccepteerd te worden. Dit werd door de energie van een al heel lang overleden opa ook heel nadrukkelijk gezegd. Verder waren er ogen die duidelijk maakten mij te zién.. Bij het "terugzakken" naar het vijfde niveau ervoer ik een weerstand in mezelf omdat ik heel duidelijk het gif wat daarin verborgen zit rook, proefde en voelde. Wél wist ik direct wáár mijn plekje in het veld was en dat voelde goed. Mijn sindsdien veranderde slaap/waak ritme ervaar ik na deze ervaring als veel passender en ook mijn darmwerking is verbeterd ten opzichte van voorheen.
Ik heb het meegemaakt als een bijzondere ervaring, maar wanneer het "terugkomen" iedere keer hetzelfde onwillige gevoel oplevert weet ik niet of ik ervoor klaar ben het nogmaals te ervaren.

Carola
2 maanden geleden

Het was een super fijne ervaring. Ik heb al eerder een stargate meditatie ervaren en Yovanna-Betty doet het op haar eigen unieke en mooie manier. Ik was zeer verrast. Je voelt zo duidelijk het energieveld. Het reizen naar de dimenties is zo goed voelbaar, je bent je niet meer bewust van de pijntjes die je normaal in je lichtaam voelt. Ik voelde me compleet en het gevoel van thuis komen. De combinatie met de opstelling maakte het voor mij helemaal compleet.

Henny van Tongerloo
2 maanden geleden

De stargate meditatie met Yovanna vond ik heel bijzonder.
Mooi ingeleid met de klankschalen fluit en andere instrumenten zodat je makkelijk uit je hoofd komt .
En de meditatie bracht me naar de verschillende dimensies waar ik ook duidelijk de aanwezigheid zag en voelde van een kleine blauwe arcturian.
Geweldig om verbinding te maken met de stargate en om in de twaalfde dimensie te zijn.
Lichamelijke ongemakken voel je niet meer
En ik kreeg een mooie blauwe steen .
Daarna mochten we tekenen wat we gezien hebben.
En in de ruimte gaan staan bij het omgekeerde papier (met binnen aarde,kosmos,en de wereld)waar je je het beste voelde.
Daarna werd hier uitleg over gegeven.
Ook hebben we gedeeld wat we ervaren hebben met nog verdere verbinding met elkaar in de circel.

eric wichers
2 maanden geleden

Ik had Yovanna/Betty er al een keer enthousiast over horen vertellen en ik voelde meteen dat ik nieuwsgierig was geworden en dus heb ik samen met mijn vrouw een stargate- meditatie gevolgd.
Ik vond het een schitterende ervaring om mee te mogen maken. Ik werk zelf ook heel veel met energie en voel steeds meer.Toen ik in de kring een plaats mocht gaan zoeken die goed voor mij voelde, was ik even op een plaats gaan staan waar ik helemaal misselijk werd en waar mijn evenwichtsgevoel het moeilijk kreeg. Ik bleek recht voor de afbeelding van de stargate te staan. Dat een afbeelding zoveel kracht kan hebben is voor mij nieuw.
Yovanna geeft heel duidelijk haar eigen touch aan het geheel. Dat begon al met de verwelkoming. Iedereen werd bij binnenkomst gezuiverd waarbij gebruik gemaakt werd van de veer van een Condor en een spray . Toen iedereen gezuiverd was en een fijne plaats in de kring had gevonden, vertelde Yovanna-Betty op een hele duidelijke manier hoe het programma voor de avond eruit zou zien. We kregen eerst een ontspanningsoefening die heel fijn en relaxed op mij overkwam.
Op een rustige manier, werden we tot ontspanning gebracht waarbij Yovanna_Betty met een op mij fijn overkomend stemgebruik, gebruik makend van voor mij prettig in het gehoor liggende instrumentjes.
Daarna gingen we in stapjes vanaf de 4e dimensie naar de 12e dimensie. Dat was een hele speciale ervaring.Het leek alsof ik met het stijgen in de dimensies steeds minder ging wegen. Ik voelde mijn 'stoffelijke' jas steeds minder, net alsof alleen mijn ziel overbleef. En daar zag ik me opeens zittend in een boot als stuurman met naast mij mijn zus, Eleanel, op zee in Atantis. Eleanel is in dit leven mijn gids. Wat voelde het fijn daar.
Toen ik weer terug in de dimensies 'moest, had ik daar helemaal geen zin in. Ik wilde het liefst blijven en zeker toen ik voelde dat naar gelang ik lager in de dimensies kwam, ik steeds zwaarder leek aan te voelen, alsof ik een soort van rugzak om had, die steeds zwaarder werd.
Ik kan nog veel meer over deze ervaring 'vertellen', maar eigenlijk hoop ik dat je nieuwsgierigheid gewekt is, om ook eens zo'n ervaring te beleven, want het is de moeite.
Voor de rest kan ik nog vertellen dat ik altijd heel erg nieuwsgierig ben wat bepaalde ervaringen met mij doen m.b.t. mijn 'levensenergie' uitgedrukt in Boviswaarde. Voordat ik met de meditatie begon was die 200.000 en na afloop 350.000. Ik had zelf al gevoeld dat die gestegen was, maar wat mooi om te zien dat ik dat ook zichtbaar kan maken.
Kortom, voor mij was het een hele mooie ervaring.

Mariella
2 maanden geleden

De stargate meditatie met Yovanna-Betty was gelijk 'n ja voor mij 1e keer was ik verhinderd maar wat 'n mooie bijzondere ervaring.
Je word terug bij jezelf gebracht door klankschalen en andere instrumenten door nog meer je hart te openen. Vervolgens word je in een meditatie meegenomen zodat je door verschillende dimensies gaat.De laatste voelt letterlijk als thuiskomen met alles wat zich liet zien dan reis je weer terug na 't begin. Daarna teken je de ervaring op papier. Dan ga je terug in de ruimte staan waar 3 velletjes met papier liggen waar jij je 't fijnst voelt en daar reageert je lichaam goed op,daarna word alles besproken dan kun je zien hoe je allemaal met elkaar bent verbonden.

Judith
2 maanden geleden

Voor mij de allereerste keer deze ervaring en beleving met de stargate meditatie. Ik ben er open in gegaan en alles wat er kwam mocht er zijn. Een hele bijzondere, mooie en liefdevolle ervaring. Mede door de klanken die werden toegepast en de meditatie heb ik het als heel erg fijn ervaren. Het energieveld is goed voelbaar en de reis die je maakt naar een andere dimensie was voor mij overweldigend. Ik persoonlijk voelde me erg veilig en vrij in een veel hogere dimensie het voelde als thuiskomen..Tegelijkertijd voelde het voor mij ook confronterend om weer terug te gaan in de dimensie waar we in het hier en nu leven. Maar ik zou het zo weer doen een hele mooi en bijzondere ervaring en beleving!

Marjon Van herpen
10 dagen geleden

Hoi Betty wat ben je goed bezig! Ik zou belangstelling hebben voor de star gate en ken 2 personen die dat ook hebben. Wij kunnen niet in september maar mogelijk heb je ook een datum in oktober? Hoor het graag van je! Ware groetjes Marjon